Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

     HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten

Hamdi Soysal

Eigenaar HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten 

"Hallo! Mijn naam is Hamdi Soysal.

HSSK klussen - & schoonmaakdiensten is een bedrijf dat schilder-, behang-, stuc- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoert in de regio Zwolle sinds 2017. Ik heb vele jaren ervaring opgedaan met het doen van uiteenlopende klussen bij diverse bedrijven en instanties.


In principe voer ik alle werkzaamheden zelf uit. Daardoor heeft u altijd met dezelfde persoon te maken, wat erg prettig is in de communicatie.


Ik streef altijd naar blije en tevreden klanten. Ik ben het visitekaartje van mijn eigen bedrijf, waardoor het voor mij van groot belang is dat u tevreden bent over de door mij uitgevoerde werkzaamheden."


HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten is een Vennootschap onder Firma (VOF) en gevestigd in Zwolle.

„Service en kwaliteit voor de juiste prijs“- dat is het motto waar HSSK de laatste 3 jaar naar tevredenheid van vele klanten mee opereert.

Hamdi Soysal - HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten uit Zwolle

Neem contact met ons op! 

Wilt U graag meer weten over HSSK Klussen- & schoonmaakdiensten? Geen nood! Bel of e-mail ons en we verzorgen een prijsopgave van de door u

gewenste werkzaamheden.

Home