Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

     HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten

HSSK Schoonmaakdiensten


HSSK Klussen - & schoonmaakdiensten is een bedrijf voor klussen

binnen- en buitenshuis en interieur- en sanitair schoonmaakwerkzaamheden.


Wij maken gebruik van Diversey schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.


Staat uw klus er niet bij? Geen nood! Bel of email ons en we verzorgen

een prijsopgave van de door u gewenste werkzaamheden.

Gevelreiniging


De gevel is het eerste van een huis dat u ziet. Daarom wilt u deze graag vrij hebben van aanslag, vuil of aangroei van mos.

Een schone, goed onderhouden buitenmuur draagt niet alleen bij aan prettig wonen, maar zorgt ervoor dat de buitenmuur van goede kwaliteit blijft en draagt bij aan de waarde van uw huis. 

Dakgoten/Dakkapel ReinigingZeker 1x per jaar uw dakgoten schoonmaken is belangrijk voor het behoud van uw huis of pand. Verstopte dakgoten veroorzaken vroeg of laat kostbare verstoppingen of waterschade aan uw muren of interieur. Maar lang niet iedereen gaat graag de hoge ladder op! HSSK Klussen & Schoonmaak Diensten neemt deze klus vakkundig en veilig van u over.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren schoonmaken:Het schoonmaken van kunststof kozijnen kan voor sommige mensen een lastige klus zijn. Misschien bent u niet goed ter been of heeft u ramen op een hoge afstand van de grond. Het kan dan verstandig zijn om uw kozijnen te laten schoonmaken. Vaak vergeet men ook dat ook kunststof onderhoud nodig heeft. Wij verzorgen dit graag voor u.


Milieuvriendelijke Schoonmaakmiddelen

Wij maken gebruik van Diversey Schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. 

Vloeronderhoud


De eerste indruk is belangrijk als iemand binnen loopt, in uw huis of uw receptie. Wij verzorgen vloeronderhoud in Zwolle en omstreken. Voordat wij uw vloer reinigen, onderzoeken wij eerst graag uw vloer om de juiste manier van onderhoud en/of reiniging te bepalen. Aan de hand van dit onderzoek kunnen we een nauwkeurig prijsopgave bezorgen. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent.

Ontruiming werkzaamheden/Eind schoonmaak


Wanneer je jouw huurwoning verlaat moet je deze natuurlijk in de originele staat aanleveren. Een grondige eind schoonmaak is ook zeker geen slecht idee.Wij nemen de zorg van je over. Je hebt immers al genoeg te regelen met de aankomende verhuizing. Wij bezoeken de woning in kwestie, lopen deze samen met u door en verzorgen een gedetaileerde prijsopgave. 

Home